Wilujeng sumping di situs web kami!

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    GD_07 PM3

Golden Paper Company Limited didirikeun sareng kantor pusatna di Hong Kong anu mangrupikeun pusat perdagangan, pembiayaan sareng pengiriman internasional. Usaha Golden Paper Company Limited nyakup produk pulp, kertas sareng kertas. The Golden Paper (Shanghai) Co., Ltd, Qingdao Golden paper Co., Ltd sareng Nanchang golden paper Co., Ltd. ngahususkeun dina industri kertas.

BERITA

news01

PITUDUH PRODUK LEMBAGA PAKETAN PANGAN

MAKANAN PAKETAN SIRI LAYU: Papan bungkusan tuangeun utuh kalebet papan cangkir cangkir / kertas cangkir cangkir dasi, Single atanapi duaan papan cangkir cangkir PE, papan kelas bahan kadaharan tinggi / Papan Pangan, Papan kemasan Cairan / LEMBAR CUPSTOCK UNCOATED COPEL / KERTAS CUPSTOCK UNCOATED Cangkir henteu nganggo lapisan ...

PRODUCT INSTRUCTION OF PRINTING PAPER
PRINTING PAPER SERIES Kertas percetakan utamina kalebet C1s / C2s dilapis kertas seni / couche paper ,, c2s art board / high art board board, woodfree offset paper / bond bond, carbonless paper / NCR paper, light weight ...
PRODUCT INSTRUCTION OF PACKAGING PAPER BOARD
PACKAGING PAPER BOARD SERIES: Kertas bungkus utamina kalebet papan c1s gading / FBB, FBB seueur ageung, GC1, GC2, dewan abu, papan téglin luhur bodas, kertas kraft liner, dewan duplex abu-abu deui / bodas, b ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami