Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Tentang Kami

01300000242938122222927085231

Golden Paper Company Limited didirikeun sareng kantor pusatna di Hong Kong anu mangrupikeun pusat perdagangan, pembiayaan sareng pengiriman internasional. Usaha Golden Paper Company Limited nyakup produk pulp, kertas sareng kertas. The Golden Paper (Shanghai) Co., Ltd, Qingdao Golden paper Co., Ltd sareng Nanchang golden paper Co., Ltd. ngahususkeun dina industri kertas.

Saatos langkung ti sapuluh taun pasar tempered, integrasi sumberdaya, operasi standarisasi, manajemén mérek, Golden Paper parantos janten grup perusahaan terkenal di Cina, anu parantos ngahijikeun fungsi komprehensif sareng P&P, produksi sareng perdagangan duanana kertas & Kertas bubur. Golden Paper nuturkeun strategi pangwangunan industri nasional, nempel kana konsép perlindungan lingkungan, taat kana peradaban tradisional, ngahijikeun sumberdaya pasar domestik & Internasional, éfisién ngatur pasar sareng konsumén, sareng nyobian nyayogikeun jasa mandeg kanggo pulp & Kertas dina bidang global pembuatan perdagangan sareng jasa.

Kertas Emas utamina nawiskeun kertas salinan, kertas offfét / kertas beungkeut, kertas seni c2s / kertas dilapis, papan seni c2s / papan dilapis, papan seni c2s ageung, papan gading c1 / papan kotak lipat / fbb, FBB ageung / GC1 / GC2, kertas tanpa karbon / kertas NCR, kertas warna, papan warna, kertas termal, dewan abu / dewan chip, papan téstina luhur bodas / WTL, Kertas dilapis beurat lampu / LWC, papan hideung, kertas kraft liner, kertas cangkir cangkir, PE papan cangkir cangkir, papan tuangeun, sareng bungkus cair / LPB. Kertas Emas di Shanghai, Qingdao, Beijing, Guangzhou, Jinan, Wuhan, Nanjing, Nanchang sareng ibu kota sanésna parantos nyetél kantor penjualan, sareng ngawangun jaringan pamasaran sareng saluran penjualan anu jembar. Pikeun bisnis internasional, Golden Paper raket damel sareng kantor pusat Hong Kong, nanganan detil impor pulp sareng ékspor kertas.

IMG090616100400409384

Golden Paper parantos hasil aksés ka seueur pasar di panjuru dunya. Bolivia, Peru, Colombia, Haiti, jsb di Amérika Kidul sareng Tengah. Rusia, Makédonia, Portugal, jsb di Éropa. Tanzania, Nigeria, Kamerun, jsb di Afrika. Arab Saudi, Bahrain, Dubai, jsb di Wétan Tengah. Kazakhstan, Uzbékistan, Thailand, jsb, di Asia Tengah sareng Kidul. Ogé ngaladénan seueur nasabah mérek ageung sapertos METRO, WAL-MART K-MART, ES-POWER sareng palanggan ageung sareng distributor di seueur bagéan supermarket akhir sareng pabrik percetakan di dunya.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami