Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

PAPER KRAFT BROWN / KRAFT BOARD

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: Kraft Paper Board / Recycle Brown Kraft Paper
  • Bahan: 100% Daur Ulang Bubur
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC, FDA jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Dina Gulung
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 10-30 poé
  • Kapasitas produksi: 50000 ton per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Produk Kertas Kraft
    Bahan 100% Daur pulp
    Ukuranna  lebar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran khusus
    Beurat 70-200gsm
    Ngepak Gulung-gulung 
    Beban qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP
    Sampel Sampel A4 gratis sareng ukuran ukuran khusus   

    Rincian bungkusan

    Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palét kai anu kuat, atanapi numutkeun ka kabutuhan klién

    Aplikasi

    Bungkus Kado, Amplop Kantong Tangan jsb.

    Naha milih urang

     Balas gancang pikeun intraday pamariksaan anjeun. Teu reureuh.

     Pangiriman gancang kalayan kualitas saé. Teu reureuh.

     Sikep gancang sareng kaunggulan pikeun méréskeun masalah naon waé. Teu reureuh.

     Téknologi luhur sareng produksi canggih sareng mesin motong pikeun mastikeun kualitasna

     Pengiriman gancang pikeun ngajantenkeun kargo dugi ka gudang anjeun ayeuna.

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. Dimana pabrik anjeun?

    Kami pabrik ayana di propinsi Shandong.

    2. Naon garis bisnis anjeun?

    Kami khusus dina kertas kantor, percetakan & kertas paket.

    3. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto?

    Sampel gratis sayogi. Punten nyayogikeun nomer akun Fedex / TNT / DHL / UPS jsb. 

    4. Kumaha upami waktos pangiriman?

    Simpenan: sakitar saminggu

    Urutan normal: 15-30 dinten

    5. Palabuhan ngamuat?

    Palabuhan Qingdao 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami