Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Dewan Gading C1S / FBB

  • C1S IVORY BOARD/FBB/FOLDING BOX BOARD

    C1S IVORY BOARD / FBB / FOLDING BOX BOARD

    Info Inpo Dasar FBB Kertas / Board Card / Board Board / C1S Board / Packaging Board / White Board / Foldcote Paper / Ivory Board / C1S FBB Color White Coating Coated Coated Board Whiteness 90% Material 100% Virgin Pulp Base Weight 170g, 190g, 200g, Jumlah minimum 210g, 230g, 250g, 270g, 300g, 350g, 400g Dina lambar / Dina Ukuran Reel > 600mm atanapi ukuran anjeun Paké Logo Papan Khususisasi logo Customized Pesenan: 500 Ton métrik) C1S Ivory Boar ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami