Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Kertas Seni C1S / C2S

  • C1S/C2S ART PAPER/COATED ART PAPER/COUCHE PAPER

    C1S / C2S ART PAPER / COATED ART PAPER / COUCHE PAPER

    Dasar Info Ngaran C2S Art Paper / Art Paper Glossy / Art Paper Matt // Coated Paper / Glossy Paper / Art Paper / Coated Paper / Coated Art Paper Colour White Coated Coated Paper Brightness 90-95% Material 100% Virgin Pulp Base Beurat 80gsm, 90gsmm, 100gsm, 105gsm, 115gsm, 120gsm, 128gsm, 150gsm, 157gsm, 200gsm, 250gsm Transport Paket Dina lambar / Dina Ukuran Reel > 600mm dina ukuran gulung atanapi ukuran anjeun Merek Emas Kertas Asal Cina Paké Percetakan Kertas Kustomisasi logo Disesuaikan (Min. Order : 50 ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami