Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

C1S / C2S ART PAPER / COATED ART PAPER / COUCHE PAPER

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: Kertas C2S Coated / C1S Coated Art Paper / C2S Coated Art Paper / C2S Paper / Couche Paper
  • Bahan: 100% Virgin Wood Pulp
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC, FDA jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Gulung, bungkus cadar sareng bungkus ream
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 15-30 dinten
  • Kapasitas produksi: 30000 ton per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Nami C2S Art Paper / Art Paper Glossy / Art Paper Matt // Coated Paper / Glossy Paper / Art Paper / Coated Paper / Coated Art Paper
    Warna Bodas
    Palapis Kertas dilapis
    Caang 90-95%
    Bahan 100% Virgin Pulp
    Beurat Dasar 80gsm, 90gsmm, 100gsm, 105gsm, 115gsm, 120gsm, 128gsm, 150gsm, 157gsm, 200gsm, 250gsm
    Paket Angkutan Dina lambaran / Dina Reel
    Ukuranna 600mm ukuranana gilinding atanapi ukuran anjeun
    Mérek dagang Kertas Emas
    Asalna Cina
    Anggo Kertas percetakan
    Kustomisasi Logo Customized (Jumlah Pesenan: 500 Ton métrik); Bungkus ngarobih (Pesenan Min: 500 Ton métrik)

    Detil Bungkusan Art C2S Art

    Gulung-gulung

    Dina lambaran palét

    Dina ream dibungkus

    Dibungkus ku kertas kraft, pilem PE dibungkus, pelindung 4 sudut, baled dina palet kai anu kuat

    Aplikasi

    Majalah Percetakan, Buku, Katalog, Poster, Laporan taunan, Kalénder, Brosur, Kartu pos Iklan, Sértipikat jsb.

    Naha milih urang

    1. impor pulp kualitas luhur ti Amérika Kidul tetep kualitas alus.

    2. jasa OEM pikeun sababaraha jinis produk. Nyitak logo sareng merk anjeun.

    3. Produksi gancang. Pangiriman gancang. Jasa dokumen gancang

    4. Langkung ti 1000 konsumén di seluruh dunya milih produk kami sareng kami tetep kirang ti 0,5% mesen ngawadul.

    5. Langkung ti 10 taun produksi sareng pangalaman ékspor kanggo ngajaga qualiy sareng jasa anu saé.

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. Dimana pabrik anjeun?

    Kami pabrik ayana di propinsi Shandong.

    2. Naon garis bisnis anjeun?

    Kami khusus dina kertas kantor, percetakan & kertas paket.

    3. Naon kaunggulan perusahaan anjeun tibatan supplier séjén?

    Upami anjeun milih kami pikeun pasangan, anjeun bakal mendakan tim kami langkung propésional sareng istilah pembayaran sareng waktos pangiriman kami langkung heuras sareng langkung gancang tibatan anu sanés

    4. Nagara ékspor dimana anjeun?

    Kami bisnis sareng konsumén ti sakumna dunya, kami parantos ngajantenkeun bisnis suksés kalayan konsumén ti Asia, Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul, Australia, Asia Tenggara jsb.

    5. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto?

    Sampel gratis sayogi. Punten nyayogikeun nomer akun Fedex / TNT / DHL / UPS jsb.

    6. Kumaha upami waktos pangiriman?

    Simpenan: sakitar saminggu

    Urutan normal: 15-30 dinten

    7. Palabuhan ngamuat?

    Palabuhan Qingdao

    8. Dupi anjeun nyitak salaku desain logo kami?

    Leres, urang tiasa nyetak salaku logo anjeun nyalira.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami