Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Déwan Seni C2S

  • C2S ART BOARD/HIGH BULK C2S ART BOARD

    C2S ART BOARD / BULK TINGGI C2S ART BOARD

    Inpormasi Dasar Ngaran Kertas Lapisan / Papan Anu Dilapis / Papan Artis Massal Tinggi / Lambang Papan Massal Super / Papan Bulutuh Lapisan Tinggi Warna Papan Lapisan Bodas Lapisan Papan Basis Beurat 180gsm-400gsm Paket Transportasi dina lambaran / Dina Ukuran Reel > 600mm dina ukuran gulung atanapi ukuran anjeun Paké Minum Kertas Kustomisasi Logo anu Disustomisasi (Jumlah Pesenan: 500 Métrik Ton); Bungkus khusus (Jumlah Pesanan: 500 Ton métrik) Rincian Kemasan 1. Gulungan: Pilem BOPP dibungkus dina palét kai anu kuat, atanapi numutkeun klien ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami