Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

C2S ART BOARD / BULK TINGGI C2S ART BOARD

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: Déwan Seni / Papan Art Coated / Déwan Kartu C2S / Déwan Kertas
  • Bahan: Bubur kai parawan 100%
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC, FDA jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Gulung, bungkus cadar sareng bungkus ream
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 10-30 poé
  • Kapasitas produksi: 30000 ton per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Nami  Kertas karton / papan palapis / Déwan Seni Massal Tinggi / Palapis Papan Super Massal / Déwan Palapis Massal Tinggi
    Warna Bodas
    Palapis Déwan dilapis
    Beurat Dasar 180gsm-400gsm
    Paket Angkutan Dina lambaran / Dina Reel
    Ukuranna 600mm ukuranana gilinding atanapi ukuran anjeun
    Anggo Kertas percetakan
    Kustomisasi Logo Customized (Jumlah Pesenan: 500 Ton métrik); Bungkus ngarobih (Pesenan Min: 500 Ton métrik)

    Rincian bungkusan

    1. Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palét kai anu kuat, atanapi numutkeun ka kabutuhan klien

    2. Lambaran: ream paket-100sheets dibungkus nganggo PE kraft coated paper kraft, pilem dibungkus, dibungkus dina palét kai kalayan sudut pelindung

    Aplikasi

    • Kartu bisnis anu saé kualitasna, kartu kawinan, kartu undangan, jst.         

    • Panutup Buku

    • Labél sapertos tag baju, tag sapatu, jsb.

    • kotak kelas tinggi sapertos kotak ubar, kotak kosmétik, kotak parfum, kotak sapatu, jst. 

    Naha milih urang

    • kualitas luhur, paling cocog pikeun ngadamel majalah, gambar warna, sampul buku catetan sareng sajabina.

    • Sikep gancang sareng kaunggulan pikeun méréskeun masalah naon waé. Teu reureuh.

    • SGS, FDA, FSC, ISO sareng anu sanés nyatakeun kami tiasa dipercaya.

    • kertas kualitas alus teuing kalayan paking kuat pikeun panangtayungan.

    • Volume ageung wadah ékspor ngagaduhan angkutan barang anu saé sareng perusahaan pelayaran.

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. Dimana pabrik anjeun?

    Kami pabrik ayana di propinsi Shandong.

    2. Naon garis bisnis anjeun?

    Kami khusus dina kertas kantor, percetakan & kertas paket.

    3. Naon kaunggulan perusahaan anjeun tibatan supplier séjén?

    Upami anjeun milih kami pikeun pasangan, anjeun bakal mendakan tim kami langkung propésional sareng istilah pembayaran sareng waktos pangiriman kami langkung heuras sareng langkung gancang tibatan anu sanés

    4. Nagara ékspor dimana anjeun?

    Kami bisnis sareng konsumén ti sakumna dunya, kami parantos ngajantenkeun bisnis suksés kalayan konsumén ti Asia, Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul, Australia, Asia Tenggara jsb.

    5. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto?

    Sampel gratis sayogi. Punten nyayogikeun nomer akun Fedex / TNT / DHL / UPS jsb.

    6. Kumaha upami waktos pangiriman?

    Simpenan: sakitar saminggu

    Urutan normal: 15-30 dinten


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami