Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

KERTAS KERJA / KERTAS NCR / KERTAS OTOMATIS

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: CB Kertas / CFB Kertas / CF Kertas
  • Bahan: 100% Virgin Wood Pulp
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC, FDA jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Gulung, bungkus cadar sareng bungkus ream
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 15-30 dinten
  • Kapasitas produksi: 20000 per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Produk 50G NCR Paper / NCR Paper Sheet / NCR Paper Reel / Autocopy Paper
    Warna Bodas, Pnk, Biru, Konéng, Héjo
    Bahan 100% Virgin Wood Pulp / Campuran Bubur
    Beurat Dasar 40gsm-80gsm
    Paket Angkutan Dina lambaran / Dina Reel
    Ukuranna 610 * 860mm, 700 * 1000mm, 700mm, 880mm, 889mm dina gulungan. Sareng ukuran khusus
    Anggo Kertas kantor
    Kustomisasi Logo Customized (Jumlah Pesenan: 500 Ton métrik); Bungkus ngarobih (Pesenan Min: 500 Ton métrik)

    Rincian bungkusan

    1. Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palét kai anu kuat, atanapi numutkeun ka kabutuhan klien

    2. Lambaran: bungkus ream-500sheets dibungkus nganggo PE kraft coated paper kraft, pilem dibungkus, dibungkus dina palét kai kalayan pelindung sudut

    Aplikasi

    Kertas percetakan komputer, percetakan voucher ,, tagihan tagihan, kertas komérsial dina kauangan, aparat pajeg, express, komunikasi, perbankan, asuransi sareng bidang bisnis umum.

    Naha milih urang

    • Sikep gancang sareng kaunggulan pikeun méréskeun masalah naon waé. Teu reureuh.

    • Téhnologi Tinggi sareng produksi canggih sareng mesin motong pikeun mastikeun kualitasna

    • pangiriman gancang pikeun ngajantenkeun kargo dugi ka gudang anjeun gancang-gancang.

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami pabrik. Wilujeng sumping anjeun ka pabrik kami pikeun didatangan upami anjeun di Cina.

    Dupi abdi tiasa kéngingkeun conto?

    Leres, tangtosna. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis, tapi kurir

    Kumaha urang tiasa nampi tawaran anjeun?

    Pis ngawartosan kami GSM anjeun, SIZE, COLOR, END USE atanapi poto sanés pikeun tawaran kami

    Dupi anjeun ngahasilkeun makalah kalayan warna sareng ukuran kami?

    Leres, Wilujeng ngirim conto kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami