Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Taros Kami

Kertas emas (Shanghai)

Alamat:Gedong 2, No. 289, Zheqiao Road, Pudong New Area, Shanghai 201206, Cina

Tel: 00862158647533 

Fax: 00862158640211

E-mail: sale@goldenpapergroup.com

Kertas Emas (Qingdao)

Alamat:Taman Industri Fuan 27, Distrik Jiaozhou, Kota Qingdao, Propinsi Shandong, Cina

E-mail: sale@goldenpapergroup.com

Kertas Emas (Wuhan)

Alamat:Kamar 1507, C1, Kota Internasional Zhongnan, No. 442 Jalan Wuluo, Kacamatan Wuchang, Kota Wuhan, Provinsi Hubei, Cina

E-mail: sale@goldenpapergroup.com

Kertas Emas (Nanchang)

Alamat: No, 299, Hongdu North Avenue, Distrik Danau Qingshan, Kota Nanchang, Propinsi Jiangxi

E-mail: sale@goldenpapergroup.com

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami