Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

LEMBAR GREY / LIPI LIPI / LEMBAGA KOTAK

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: Dewan abu / dewan abu abu / dewan daur ulang
  • Bahan: Daur mulang pulp
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Gulung, bungkus cadar sareng bungkus ream
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 15-30 dinten
  • Kapasitas produksi: 20000 ton per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Produk Kertas Papan Gray / Papan / Kertas / Papan Chip Gray
    Bahan Daur mulang pulp
    Ukuranna 600 * 9000mm, 700 * 1000 atanapi lébar> 600mm ukuranana gulung. Sareng ukuran khusus
    Beurat 300gsm, 350gsm, 400gsm, 450gsm, 500gsm, 600gsm, 700gsm, 800gsm, 900gsm, 1000gsm, 1200-2100gsm.
    Kandel 0.49mm-3.5mm
    Ngepak Dina gulung, Dina lambar palet
    Beban qty 12 ton per 20GP; 25 ton per 40GP
    Sampel Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus   

    Rincian Kemasan Bodas Duplex Board Bodas

    Gulung-gulung

    Dina lambaran palét

    Dina ream dibungkus

    Dibungkus ku kertas kraft, pilem PE dibungkus, pelindung 4 sudut, baled dina palet kai anu kuat

    Aplikasi

    Box (cookie, anggur, hadiah, kaos, sapatu), Cover buku, teka-teki, Kalénder Meja, kotak percetakan warna-warni, produk alat tulis sareng bungkus sanés anu didaptarkeun

    Naha milih urang

    • Bales gancang pikeun intraday pamariksaan anjeun. Teu reureuh.

    • Kualitas bahan saé & harga rélatif kalapa

    • Téhnologi Tinggi sareng produksi canggih sareng mesin motong pikeun mastikeun kualitasna

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. Dimana pabrik anjeun?

    Kami pabrik ayana di propinsi Shandong.

    2. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto?

    Sampel gratis sayogi. Punten nyayogikeun nomer akun Fedex / TNT / DHL / UPS jsb.

    3. Kumaha carana urang ngajamin kualitas?

    Urang bakal ngatur sampel pre-produksi sateuacan mesen;
    Sareng ngatur pamariksaan sateuacan kintunan;

    4. Mata uang pembayaran naon anu anjeun tampi?

    Urang tiasa nampi USD, EUR, AUD CNY


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami