Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Déwan Chip Gray

  • GREY BOARD/CHIP BOARD/BOX BOARD

    LEMBAR GREY / LIPI LIPI / LEMBAGA KOTAK

    Info Dasar Produk Papan Déwan Abu / Kertas / Kertas / Bahan Papan Chip Abu Daur pulp Ukuran 600 * 9000mm, 700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran ukuran khusus 300gsm, 350gsm, 400gsm, 450gsm, 500gsm, 600gsm, 700gsm, 800gsm, 900gsm, 1000gsm, 1200-2100gsm. Kandel 0.49mm-3.5mm Pakét Dina gulung, Dina palet Load qty 12 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampel Duplex Board Bodas Balik deui Rincian Bungkusan Dina gulung Dina palet ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami