Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

FBL BULK TINGGI / GC1 / GC2 / LEMBAR KAPAS BATAS TINGGI

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: FBB Massal Tinggi
  • Bahan: Bubur Kayu 100%
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Gulung, bungkus cadar sareng bungkus ream
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 15-30 dinten
  • Kapasitas produksi: 40000 ton per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Produk Déwan Box Tilepan Massal Tinggi / FBB GC2 seueur Massa
    Bahan 100% pulp kai parawan
    Ukuranna 889 * 1194.787 * 1092.640 * 900.700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran khusus
    Beurat 200gsm, 215gsm, 235gsm, 250gsm, 270gsm, 300gsm, 325gsm, 350gsm
    Bodas 85% -90%
    Ngepak Dina gulung, Dina lambar palet, Dina ream dibungkus
    Beban qty 14-16 ton per 20GP; 25 ton per 40GP
    Sampel Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus   

    Rincian Kemasan Bodas Duplex Board Bodas

    Gulung-gulung

    Dina lambaran palét

    Dina ream dibungkus

    Dibungkus ku kertas kraft, pilem PE dibungkus, pelindung 4 sudut, baled dina palet kai anu kuat

    Aplikasi

    Kotak palanggan, sampul Buku, tag barang, kartu undangan, kotak ubar, Hangtag, kotak kosmétik sareng bungkusan sanésna diarsipkeun

    Naha milih urang

    • Bales gancang pikeun intraday pamariksaan anjeun. Teu reureuh.

    • Sikep gancang sareng kaunggulan pikeun méréskeun masalah naon waé. Teu reureuh.

    • Panyedia kertas anu saé & terkenal di Cina

    • Kualitas bahan saé & harga rélatif kalapa

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. Dimana pabrik anjeun?

    Kami pabrik ayana di propinsi Shandong.

    2. Naon garis bisnis anjeun?

    Kami khusus dina kertas kantor, percetakan & kertas paket.

    3. Kumaha upami waktos pangiriman?

    Simpenan: sakitar saminggu

    Urutan normal: 15-30 dinten

    4. Naon istilah pamayaranna?

    T / T, L / C sareng istilah pamayaran sanés

    5. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

    Pasti. Wilujeng sumping iraha waé. Kami bakal ngajemput anjeun ti stasion.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami