Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Tinggi Bulk FFB GC1

  • HIGH BULK FBB/GC1/GC2/HIGH BULK COATED BOARD

    FBL BULK TINGGI / GC1 / GC2 / LEMBAR KAPAS BATAS TINGGI

    Info Dasar Produk Papan Bulukan Tilepan Massal Tinggi / Bahan FBB GC2 seueur pisan 100% bubur kai parawan Ukuran 889 * 1194,787 * 1092,640 * 900,700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran ukuran khusus 200gsm, 215gsm, 235gsm, 250gsm, 270gsm, 300gsm, 325gsm, 350gsm Whiteness 85% -90% Packing In roll, Dina palet, Dina ream dibungkus Beban qty 14-16 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampelna Duplex Board Bodas Balik deui Kemasan Rincian Dina gulung ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami