Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

KRAFT LINER / KRAFT LINER PAPER / KRAFT LINER BOARD

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: Déwan Kertas Kraft
  • Bahan: Daur Ulang Pulp
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC, FDA jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Gulung, bungkus cadar sareng bungkus ream
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 20-30 dinten
  • Kapasitas produksi: 50000 ton per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Produk Papan Kraft Liner / Kertas / Kertas Kraft dilapis
    Warna Brown
    Ukuranna Lebar> 600mm ukuranana gulung. Sareng ukuran khusus
    Beurat 110g, 120g, 140g, 150g, 160g, 170g, 190g, 200g, 250g, 280g, 300g
    Ngepak Gulung-gulung 
    Beban qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP
    Sampel Sampel A4 gratis sareng ukuran ukuran khusus   

    Rincian Pembungkus Papan Kraft Liner

    Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palét kai anu kuat, atanapi numutkeun ka kabutuhan klién

    Aplikasi

    Ngadamel kotak atanapi karton.

    Naha milih urang

    • Bales gancang pikeun intraday pamariksaan anjeun. Teu reureuh.

    • pangiriman gancang kalayan kualitas alus. Teu reureuh.

    • Sikep gancang sareng kaunggulan pikeun méréskeun masalah naon waé. Teu reureuh.

    • Téhnologi Tinggi sareng produksi canggih sareng mesin motong pikeun mastikeun kualitasna

    • pangiriman gancang pikeun ngajantenkeun kargo dugi ka gudang anjeun geuwat.

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. Dimana pabrik anjeun?

    Kami pabrik ayana di propinsi Shandong.

    2. Naon garis bisnis anjeun?

    Kami khusus dina kertas kantor, percetakan & kertas paket.

    3. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto?

    Sampel gratis sayogi. Punten nyayogikeun nomer akun Fedex / TNT / DHL / UPS jsb.

    4. Kumaha upami waktos pangiriman?

    Simpenan: sakitar saminggu

    Urutan normal: 15-30 dinten

    5. Palabuhan ngamuat?

    Palabuhan Qingdao


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami