Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Kertas Kraft

  • BROWN KRAFT PAPER/KRAFT BOARD

    PAPER KRAFT BROWN / KRAFT BOARD

    Info Dasar Produk Kraft Kertas Bahan 100% Daur pulp Ukuranana rubak> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran khusus Timbang 70-200gsm Packing In roll Beban qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus Rincian Kemasan Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palet kai anu kuat, atanapi numutkeun kabutuhan klien Larutan Kado Aplikasi, Amplop Kantong Tangan jsb Naha milih kami • Balas gancang pikeun anjeun ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami