Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Déwan Kemasan Cairan

  • LIQUID PACKAGING BOARD/LPB/BEVERAGE PAPER

    LEMBAR PAKETAN CAIR CAIR / LPB / PAPER Inuman

    Info Dasar Produk Pakét Cair Liquid / Paper / Board // Milk Box Paper Material 100% pulp kai kualitas luhur Ukuran 889 * 1194,787 * 1092,880 * 730,700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulung. Sareng ukuran khusus Bobot 190g-335g Kaputihan PS: 81.0% Paking Dina roll Beban qty 13-15 Ton Per 20GP; 25 Ton Per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampel Liquid Packaging Plastik Bag Packaging Rincian Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palet kai anu kuat, atanapi ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami