Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

NCR / PAPER / CB PAPER / CFB PAPER / CF PAPER / NCR PRINTING PAPER

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: NCR Kertas Karbon
  • Bahan: 100% Virgin Wood Pulp
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC, FDA jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Gulung, bungkus cadar sareng bungkus ream
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 15-30 dinten
  • Kapasitas produksi: 20000 per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Produk

    50G NCR Paper / NCR Paper Sheet / NCR Paper Reel / Autocopy Paper

    Warna

    Bodas, Pnk, Biru, Konéng, Héjo

    Bahan

    100% Virgin Wood Pulp / Campuran Bubur

    Beurat Dasar

    40gsm-80gsm

    Paket Angkutan

    Dina lambaran / Dina Reel

    Ukuranna

    610 * 860mm, 700 * 1000mm, 700mm, 880mm, 889mm dina gulungan. Sareng ukuran khusus

    Anggo

    Kertas kantor

    Kustomisasi

    Logo Customized (Jumlah Pesenan: 500 Ton métrik); Bungkus ngarobih (Pesenan Min: 500 Ton métrik)

    Rincian bungkusan

    1. Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palét kai anu kuat, atanapi numutkeun ka kabutuhan klien

    2. Lambaran: bungkus ream-500sheets dibungkus nganggo PE kraft coated paper kraft, pilem dibungkus, dibungkus dina palét kai kalayan pelindung sudut 

    Aplikasi

    Sampurna pikeun printer pos, mesin kasir, percetakan voucher, tujuan ngarobah bentuk kontinyu, tagihan tagihan, kertas komérsial dina kauangan, aparat pajeg, express, komunikasi, perbankan, asuransi sareng bidang bisnis umum.

    Naha milih urang

    1. Syarat pamayaran négatip dina TT, LC, DP, DA pikeun ngadukung sadaya klien kami.

    2. Sampel siap tiasa kintunkeun langsung sakali pamundut kami.

    3.SGS, FDA, FSC, ISO sareng anu sanés nyatakeun kami tiasa dipercaya.

    4. Kertas kualitas anu saé kalayan bungkus anu kuat pikeun panangtayungan.

    5. Volume ageung wadah ékspor ngagaduhan angkutan barang anu saé sareng perusahaan pelayaran.

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami pabrik. Wilujeng sumping anjeun ka pabrik kami pikeun didatangan upami anjeun di Cina.

    2. Dupi abdi tiasa kéngingkeun conto?

    Leres, tangtosna. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis, tapi kurir

    3. Kumaha urang tiasa nampi tawaran anjeun?

    Pis ngawartosan kami GSM anjeun, SIZE, COLOR, END USE atanapi poto sanés pikeun tawaran kami

    4. Dupi anjeun ngahasilkeun kertas sareng warna sareng ukuran kami?

    Leres, Wilujeng ngirim conto kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami