Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

PITUDUH PRODUK PAKET PAPER BOARD

PACKAGING PAPER BOARD SERIES:

Kertas bungkus utamina kalebet dewan gading c1s / FBB, FBB ageung tinggi, GC1, GC2, dewan abu, papan uji luhur bodas, kertas liner kraft, papan dupleks abu / punggung bodas, papan hideung.

C1S IVORY BOARD / FBB

Papan gading C1 mangrupikeun papan dilapis. Ogé terang salaku kotak kotak tilepan. Pondok pikeun FBB..Ieu kertas percetakan premium didamel tina kertas dasar sareng lapisan bodas. Éta dilapis sisi tunggal. Éta cocog pikeun percetakan offset, percetakan flexo sareng percetakan layar sutra sareng tiasa nyumponan rupa-rupa pasualan pamrosésan. Tata basa anu lengkep nyaéta 170g, 190g, 210g, 250g, 270g, 300g, 350g, 400g. Hal ieu utamina dianggo salaku sampul buku, kartu ucapan, sampul majalah, tag barang, kotak ubar, kotak kosmétik sareng kotak sanésna.

FBB tinggi / GC1 / GC2

FBI Massal Tinggi mangrupikeun papan dilapis. Sareng nami sanés salaku GC1, GC2. Éta mangrupikeun produk ékonomi dewan gading c1s / FBB. Éta ageung pisan sareng kaku. FBB ageung ageung tiasa nurunkeun tata basa handapeun kandel anu sami dibandingkeun sareng normal produk.. Atanapi gaduh kandel langkung luhur ku grammage anu sami dibandingkeun sareng FBB normal. Utamana grammage nyaéta 200g, 220g, 250g, 270g, 300g, 325g, 350g. Hal ieu utamina dianggo salaku sampul buku, kartu ucapan, sampul majalah, tag barang , kotak ubar, kotak kosmétik sareng kotak sanésna.

LEMBAR GREY

Papan abu mangrupikeun kertas anu teu dicoopkeun. Ngaran ogé salaku kertas chip. Panutup grammage 300g, 350g, 400g, 500g, 600g, 700g, 800g, 900g, 1000g, 1200g-2000g. Hal ieu utamina dianggo pikeun kotak cookie, kotak anggur, kotak kado, kotak kaos, kotak sapatu, sampul buku, kalénder, sareng produk alat tulis.

PAPAK TESTLINER TOP PUTIH / WTL

Papan tégliner bodas luhur mangrupikeun kertas dilapis. Nami sanés salaku kertas kraft dilapis, papan kraft liner. Éta dilapisan hiji sisi. Hiji sisi warna bodas sareng warna kraft sisi sanésna. Panutup grammar 110g, 125g, 140g, 145g, 170g, 180g, 200g, 220g, 235g. Anggo tungtungna dianggo pikeun make box, karton produk harian, karton bungkus kadaharan laut, kantong amplop sareng kotak komoditas.

DUPLEX BOARD GRAY DEUI / PUTIH DEUI

Duplex board abu deui / bodas mangrupikeun kertas dilapis. Éta nami pondok pikeun GD3 atanapi GD4. Éta dilapisan hiji sisi. Hiji sisi bodas sisi abu atanapi warna bodas sanésna. Utamana grammage nyaéta 230g, 250g, 300g, 350g, 400g , 450g..Ieu dianggo pikeun ngadamel seueur jinis kotak sapertos kotak cocooan, kotak sapatu, kotak kaos, sareng kotak amplop.

LEMBAGA HIDEUNG

Papan hideung mangrupikeun kertas anu teu ditutup. Éta warna hideung dina pulp kai. Tata basa 120g, 150g, 180g, 200g, 220g, 250g, 280g, 300g-400g. Anu biasana dianggo nyaéta pikeun panutup kotak, folder, labél, kartu nami, kotak kado, tas, kertas sakola sareng kotak komoditi.


Waktos Post: Sep-13-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami