Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Pitunjuk Produk PRINTING PAPER

Nyetak séri kertas

Kertas percetakan utamina kalebet kertas seni dilapis C1s / C2s / kertas coche ,, papan seni c2s / papan seni ageung, kertas kertas offset / kertas beungkeut, kertas tanpa karbon / kertas NCR, kertas dilapis beurat beurat / kertas LWC, kertas stiker napel diri .

KERTAS ART C1S / C2S

Kertas C2s Art mangrupikeun kertas dilapis. Ngaran ogé salaku kertas couche. Éta ngagaduhan dua jinis herang sareng matt. Éta kertas percetakan premium didamel tina kertas dasar sareng lapisan bodas. Éta dilapis sisi tunggal atanapi sisi duaan. Duanana sisi bodas sareng lancar. Tata basa lengkepna 80g, 90g, 100g, 115g, 120g, 128g, 135g, 150g, 157g, 200g, 250g. Utamana dianggo salaku majalah, buku, katalog, periodicals sareng sertipikat.

LEMBAR ART C2S / LEMBAR ART BULK TINGGI

Papan seni C2s mangrupikeun kertas dilapis. Ogé terang salaku papan dilapis, kertas bristol. Éta didamel tina kertas dasar kalayan lapisan bodas. Éta dilapis sisi dua. Dua sisi ngagurilap sareng bodas Tata basa lengkepna 210g, 230g, 250g, 300g, 350g, 400g. Éta kagunaan gagah salaku panutup buku, kartu ucapan, kartu nami, kalénder sareng katalog.

KERTAS PRINTING LUAS KAYU

Kertas percetakan offset Woodfree mangrupikeun kertas anu teu ditutup. Ogé namina salaku kertas obligasi. Éta cocog pikeun percetakan off-speed tinggi sareng percetakan rotary. Panutup grammage 55g, 60g, 65g, 70g, 75g, 80g, 90g, 100g, 120g, 140g, 160g, 180g, 200g, 230g. Hal ieu utamina dianggo pikeun buku anu dicetak offset, buku catetan, serat, brosur iklan sareng manual produk.

KERTAS KERJA

Kertas Carbonless mangrupikeun kertas dilapis. Nami sanés salaku kertas NCR / Autocopy paper. Éta ngagaduhan tilu bagéan CB / CFB / CF.CB hartosna dilapis deui. CFB hartosna dilapis payun sareng tukang. CF hartosna dilapis payun. Panutup grammar 45g, 50g, 55g, 60g, 70g, 75g sareng 80g. Anu utami dianggo tungtungna nyaéta pikeun nyetak faktur, kertas bank, waybill, daftar komérsial sareng formulir percetakan komputer.

TEMBANG SANGAT DIPASANG KERTAS

Kertas dilapis beurat beurat mangrupikeun kertas dilapis. Éta nami pondok pikeun kertas LWC. Utamana grammage nyaéta 48g, 50g, 56g, 58g, 60g, 64g, 70g, 80g. Éta dianggo pikeun nyetak majalah, buku, koran, labél sareng brosur leutik iklan.

KERTAS STIKER DIRI-ADHESIF

Kertas stiker napel diri mangrupikeun kertas komposit. Éta dilakukeun ku tilu bagéan bahan pameunteu, lem sareng kertas pelepasan. Bahan pameunteu tiasa urang sediakan pikeun kertas hérang-luhur, kertas semi-herang, kertas offset, kertas termal, PP bahan pilem sareng bahan PVC. Urang tiasa nyayogikeun lem panas, lem basa cai sareng lem minyak. Kanggo pelepasan urang tiasa nyayogikeun kertas konéng / bodas sareng kertas glassine. Parantos dianggo pikeun kertas stiker, label kantor, label bar code, box labél, sareng mérek ubar.


Waktos Post: Sep-13-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami