Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Bungkusan Déwan

  • HIGH BULK FOLDING BOX BOARD/GC1/GC2

    BOX BOX BOX BOX dewan tinggi / GC1 / GC2

    Info Dasar Produk Super Bulk Fold Box Board / GC1 / GC2 / Bahan Papan Gading Massal Tinggi 100% pulp kai kualitas luhur Ukuran 889 * 1194,787 * 1092,880 * 730,700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulung. Sareng ukuran ukuran khusus Berat 205gsm, 220gsm, 235gsm, 255gsm, 275gsm, 305gsm, 330gsm, 355gsm Keputihan 90% -92% Paking Dina gulung, Dina lambaran palét, Dina ream dibungkus Beban qty 15 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampelna LWC Kertas Rincian Bungkus Dina gulung Dina palet ...
  • C2S ART BOARD/HIGH BULK C2S ART BOARD

    C2S ART BOARD / BULK TINGGI C2S ART BOARD

    Inpormasi Dasar Ngaran Kertas Lapisan / Papan Anu Dilapis / Papan Artis Massal Tinggi / Lambang Papan Massal Super / Papan Bulutuh Lapisan Tinggi Warna Papan Lapisan Bodas Lapisan Papan Basis Beurat 180gsm-400gsm Paket Transportasi dina lambaran / Dina Ukuran Reel > 600mm dina ukuran gulung atanapi ukuran anjeun Paké Minum Kertas Kustomisasi Logo anu Disustomisasi (Jumlah Pesenan: 500 Métrik Ton); Bungkus khusus (Jumlah Pesanan: 500 Ton métrik) Rincian Kemasan 1. Gulungan: Pilem BOPP dibungkus dina palét kai anu kuat, atanapi numutkeun klien ...
  • DUPLEX BOARD WITH GREY BACK/WHITE COATED BOARD

    DUPLEX BOARD DENGAN GRAY BACK / BOARD COATED WHITE

    Info Dasar Produk Papan Dupleks / Déwan Kertas Dulpex / Papan Dupleks Dilapis Sareng Gray Bahan Bahan Daur Ulang Pulp Ukuran Width> 600mm dina ukuran gulung or889 * 1194,787 * 1092,880 * 730,700 * 1000. Sareng ukuran khusus Berat 200g, 250g, 300g.350g, 400g, 450g, 500g Keputihan> 87% Ngepak Dina gulung atanapi Dina lambar palet atanapi Dina ream dibungkus Beban qty 15-17 Ton Per 20GP; 25 Ton Per 40GP Sampel A4 Sampel gratis, sareng ukuran ukuran sampelna Cupstock Kertas Dina Rincian Kemasan Gulung 1. Reels: B ...
  • DUPLEX BOARD WITH WHITE BACK/TRIPLEX BOARD

    LEMBAR DUPLEX DENGAN PUTIH BALIK / TRIPLEX BOARD

    Info Dasar Produk Papan Dupleks Bodas BacK / Duplex Board / Duplex Paper Material Recycle pulp Ukuran 787 * 1092,880 * 730,889 * 1194.700 * 1000mm atanapi lébar> 600mm dina gulung. atanapi ukuran khusus Bobot 250gsm, 300gsm, 350gsm, 400g Keputihan ≥80% Ngepak Dina gulung atanapi Dina palet atanapi dina ream dibungkus Beban qty 15-17 Ton Per 20GP; 25 Ton Per 40GP Sampel GRATIS A4 Sampel sareng ukuran ukuran khusus Duplex Board Bodas Balik deui Rincian Kemasan Dina gulungan Dina palet Dina réa ...
  • GREY BOARD/CHIP BOARD/BOX BOARD

    LEMBAR GREY / LIPI LIPI / LEMBAGA KOTAK

    Info Dasar Produk Papan Déwan Abu / Kertas / Kertas / Bahan Papan Chip Abu Daur pulp Ukuran 600 * 9000mm, 700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran ukuran khusus 300gsm, 350gsm, 400gsm, 450gsm, 500gsm, 600gsm, 700gsm, 800gsm, 900gsm, 1000gsm, 1200-2100gsm. Kandel 0.49mm-3.5mm Pakét Dina gulung, Dina palet Load qty 12 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampel Duplex Board Bodas Balik deui Rincian Bungkusan Dina gulung Dina palet ...
  • HIGH BULK FBB/GC1/GC2/HIGH BULK COATED BOARD

    FBL BULK TINGGI / GC1 / GC2 / LEMBAR KAPAS BATAS TINGGI

    Info Dasar Produk Papan Bulukan Tilepan Massal Tinggi / Bahan FBB GC2 seueur pisan 100% bubur kai parawan Ukuran 889 * 1194,787 * 1092,640 * 900,700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran ukuran khusus 200gsm, 215gsm, 235gsm, 250gsm, 270gsm, 300gsm, 325gsm, 350gsm Whiteness 85% -90% Packing In roll, Dina palet, Dina ream dibungkus Beban qty 14-16 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampelna Duplex Board Bodas Balik deui Kemasan Rincian Dina gulung ...
  • KRAFT LINER/KRAFT LINER PAPER/KRAFT LINER BOARD

    KRAFT LINER / KRAFT LINER PAPER / KRAFT LINER BOARD

    Info Dasar Produk Kraft Liner Board / Paper / Coated Kraft Paper Color Brown Size Width> 600mm dina ukuran reel. Sareng ukuran khusus Berat 110g, 120g, 140g, 150g, 160g, 170g, 190g, 200g, 250g, 280g, 300g Packing In roll Beban qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus Kraft Liner Board Packaging Rincian Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palet kai anu kuat, atanapi numutkeun kabutuhan kotak aplikasi Aplikasi atanapi karton ...
  • BROWN KRAFT PAPER/KRAFT BOARD

    PAPER KRAFT BROWN / KRAFT BOARD

    Info Dasar Produk Kraft Kertas Bahan 100% Daur pulp Ukuranana rubak> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran khusus Timbang 70-200gsm Packing In roll Beban qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus Rincian Kemasan Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palet kai anu kuat, atanapi numutkeun kabutuhan klien Larutan Kado Aplikasi, Amplop Kantong Tangan jsb Naha milih kami • Balas gancang pikeun anjeun ...
  • WHITE GREY BOARD/GREY BOARD/CPOATED GREY BOARD

    LEMBAR GREY PUTIH / LEMBUR GARIS / GADUNG GIGI CPOATED

    Info Dasar Produk Papan Gray Gray / Papan chip abu Bahan Daur pulp Ukuran 600 * 9000mm, 700 * 1000 atanapi lebar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran ukuran khusus 300gsm, 350gsm, 400gsm, 450gsm, 500gsm, 600gsm, 700gsm, 800gsm, 900gsm, 1000gsm, 1200-2100gsm. Ngepak Dina gulung, Dina lambar pallet Beban qty 12 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampel LWC Kertas Rincian Bungkus Dina gulung Dina palet Dina réam dibungkus Dibungkus ku kertas kraft, pilem PE dibungkus ...
  • WHITE TOP TESTLINER BOARD/WTL

    PAPAK TESTLINER TOP PUTIH / WTL

    Info Dasar Produk Papan tulis top kraft top bodas / Kertas luhur bodas / Papan liner bodas Bodas Bahan 100% Daur pulp Ukuranana lega> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran khusus Berat 110g, 125g, 140g, 170g, 180g, 200g, 220g, 235g Packing In roll, sheet, PE Film dibungkus Beban qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran anu dicocogkeun Bodas Top Pangujian Topliner Teratas Di gulung Dina lambar palet Dina ream dibungkus Dibungkus ku kertas kraft, pilem PE ...
  • C1S IVORY BOARD/FBB/FOLDING BOX BOARD

    C1S IVORY BOARD / FBB / FOLDING BOX BOARD

    Info Inpo Dasar FBB Kertas / Board Card / Board Board / C1S Board / Packaging Board / White Board / Foldcote Paper / Ivory Board / C1S FBB Color White Coating Coated Coated Board Whiteness 90% Material 100% Virgin Pulp Base Weight 170g, 190g, 200g, Jumlah minimum 210g, 230g, 250g, 270g, 300g, 350g, 400g Dina lambar / Dina Ukuran Reel > 600mm atanapi ukuran anjeun Paké Logo Papan Khususisasi logo Customized Pesenan: 500 Ton métrik) C1S Ivory Boar ...
  • BLACK CARDBOARD/BLACK PAPER/BLACK BOX PAPER

    BLACK CARDBOARD / BLACK PAPER / BLACK BOX PAPER

    Inpormasi Dasar Ngaran Papan Hideung Warna Basis Hideung Beurat 120g, 150g, 180g, 200g, 250g, 300g, 350g, 400g, 450g Lapisan Bahan Campuran Bahan Campuran pulp / Daur pulp Beban Qty 15 Ton Per 20GP; 25 Ton Per 40GP Pék PE Film dibungkus, Jumlah Pelindung 4 Sudut, Bale Merék Dagang Golden Paper Transport Paket Dina Lambaran / Dina Ukuran Reel 787 * 1092, dina lambaranana, atanapi lébar > 600mm dina ukuran gulung Fitur Anti-Curl Use Print / Packaging Customization Customized logo (Jumlah Pesenan: 500 Métrik Ton) Bungkusan ngarobih (Mi ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami