Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

PE dilapisi CUPSTOCK PAPER / PE COATED BOARD

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: Dewan Cupstock Sareng PE dilapis
  • Bahan: 100% Virgin Pulp
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC, FDA jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Gulung, bungkus cadar sareng bungkus ream
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 14-30 poé
  • Kapasitas produksi: 40000 ton per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Produk Kertas Dasar Piala PE Dilapis / Kertas PE dilapis / Kertas Piala PE Tunggal & Ganda
    Bahan 100% Virgin Wood Pulp
    Ukuranna 700 * 1000 889 * 1194,787 * 1092,880 * 730, atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. ukuran ngarobih ogé ditarima.
    Beurat 170-350g Base Paper, Single PE 12-20gsm, Double PE 24-32gsm
    Bodas 78%
    Ngepak Biasana di gulung. Dina lambaranana ogé tiasa ditampi.
    Beban qty 13-16 ton per 20FT; 25 ton per 40FT 
    Sampel Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus   

    Rincian Pembungkus Kertas LWC

    Gulung-gulung

    Dina lambaran palét

    Dina ream dibungkus

    Dibungkus ku kertas kraft, pilem PE dibungkus, pelindung 4 sudut, baled dina palet kai anu kuat

    Aplikasi

    Cangkir, bungkus tuangeun sareng kantong tuang ngarobih aplikasi

    Naha milih urang

    1. Biaya - efektif, kualitas saé

    2. Garis produksi anu asak sareng tingkat téknologi tinggi

    3. Pulp kualitas luhur, FSC terpadu sareng pasokan bahan baku stabil

    4. Kualitas anu saé, hirup rak tiasa salami lima taun

    5. Ngarojong kustomisasi khusus pikeun nohonan beurat beurat, ukuran sareng warna warna anu béda pikeun palanggan.

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    Q1. Naha anjeun pabrik?

    Leres, kami gaduh pabrik papan kertas urang nyalira pikeun ngahasilkeun papan. Kami khusus dina percetakan & bungkus langkung ti 20 taun sareng ngagaduhan tim anu hadé diwangun ku pekerja terampil produksi profesional.

    Q2. Naon produk utama anjeun?

    KERTAS EMAS khusus dina industri kertas, produk utama kertas salinan, kertas warna, kertas tanpa karbon, kertas offset, kertas seni, papan gading, papan palapis uji, papan kraft, papan tuangeun, kertas cangkir cangkir pe jsb.

    Q3: Naha harga dina harga dagang halaman wéb anjeun?
    -Punten kirimkeun ka kami pamundut kanggo detil anu lengkep sareng langgeng dumasar kana pamundut anjeun.

    Q4: Iraha kuring tiasa kéngingkeun harga?
    -Biasana hargana bakal dikirim dina waktos 24 jam, upami anjeun tiasa ngirim kami di handap inpormasi: Disesuaikan, bahan, ukuran, warna,
    permukaan pagawean jeung kuantitas.

    Q5: Naon sertifikasi anjeun gaduh?

    Kami gaduh sertifikasi FSC, SGS, ISO, FDA.

    Q6: Naon kapasitas produksi anjeun?

    Kaluaran bulanan pabrik urang sakitar 8000-10000Tons.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami