Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Produk

  • HIGH BULK FOLDING BOX BOARD/GC1/GC2

    BOX BOX BOX BOX dewan tinggi / GC1 / GC2

    Info Dasar Produk Super Bulk Fold Box Board / GC1 / GC2 / Bahan Papan Gading Massal Tinggi 100% pulp kai kualitas luhur Ukuran 889 * 1194,787 * 1092,880 * 730,700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulung. Sareng ukuran ukuran khusus Berat 205gsm, 220gsm, 235gsm, 255gsm, 275gsm, 305gsm, 330gsm, 355gsm Keputihan 90% -92% Paking Dina gulung, Dina lambaran palét, Dina ream dibungkus Beban qty 15 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampelna LWC Kertas Rincian Bungkus Dina gulung Dina palet ...
  • GREY BOARD/CHIP BOARD/BOX BOARD

    LEMBAR GREY / LIPI LIPI / LEMBAGA KOTAK

    Info Dasar Produk Papan Déwan Abu / Kertas / Kertas / Bahan Papan Chip Abu Daur pulp Ukuran 600 * 9000mm, 700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran ukuran khusus 300gsm, 350gsm, 400gsm, 450gsm, 500gsm, 600gsm, 700gsm, 800gsm, 900gsm, 1000gsm, 1200-2100gsm. Kandel 0.49mm-3.5mm Pakét Dina gulung, Dina palet Load qty 12 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampel Duplex Board Bodas Balik deui Rincian Bungkusan Dina gulung Dina palet ...
  • WHITE TOP TESTLINER BOARD/WTL

    PAPAK TESTLINER TOP PUTIH / WTL

    Info Dasar Produk Papan tulis top kraft top bodas / Kertas luhur bodas / Papan liner bodas Bodas Bahan 100% Daur pulp Ukuranana lega> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran khusus Berat 110g, 125g, 140g, 170g, 180g, 200g, 220g, 235g Packing In roll, sheet, PE Film dibungkus Beban qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran anu dicocogkeun Bodas Top Pangujian Topliner Teratas Di gulung Dina lambar palet Dina ream dibungkus Dibungkus ku kertas kraft, pilem PE ...
  • HIGH BULK FBB/GC1/GC2/HIGH BULK COATED BOARD

    FBL BULK TINGGI / GC1 / GC2 / LEMBAR KAPAS BATAS TINGGI

    Info Dasar Produk Papan Bulukan Tilepan Massal Tinggi / Bahan FBB GC2 seueur pisan 100% bubur kai parawan Ukuran 889 * 1194,787 * 1092,640 * 900,700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran ukuran khusus 200gsm, 215gsm, 235gsm, 250gsm, 270gsm, 300gsm, 325gsm, 350gsm Whiteness 85% -90% Packing In roll, Dina palet, Dina ream dibungkus Beban qty 14-16 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampelna Duplex Board Bodas Balik deui Kemasan Rincian Dina gulung ...
  • CARBONLESS PAPER/NCR PAPER/AUTOCOPY PAPER

    KERTAS KERJA / KERTAS NCR / KERTAS OTOMATIS

    Info Dasar Produk 50G NCR Paper / NCR Paper Sheet / NCR Paper Reel / Autocopy Paper Colour White, Pnk, Blue, Yellow, Green Material 100% Virgin Wood Pulp / Campuran Pulp Base Weight 40gsm-80gsm Transport Package In sheet / In Reel Size 610 * 860mm, 700 * 1000mm, 700mm, 880mm, 889mm dina gulungan. Minimum: 500 métrik ton); bungkus ngarobih (Jumlah Pesanan: 500 métrik ton) Rincian Kemasan 1. Gulungan: Pilem BOPP dibungkus dina stron ...
  • KRAFT LINER/KRAFT LINER PAPER/KRAFT LINER BOARD

    KRAFT LINER / KRAFT LINER PAPER / KRAFT LINER BOARD

    Info Dasar Produk Kraft Liner Board / Paper / Coated Kraft Paper Color Brown Size Width> 600mm dina ukuran reel. Sareng ukuran khusus Berat 110g, 120g, 140g, 150g, 160g, 170g, 190g, 200g, 250g, 280g, 300g Packing In roll Beban qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus Kraft Liner Board Packaging Rincian Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palet kai anu kuat, atanapi numutkeun kabutuhan kotak aplikasi Aplikasi atanapi karton ...
  • BROWN KRAFT PAPER/KRAFT BOARD

    PAPER KRAFT BROWN / KRAFT BOARD

    Info Dasar Produk Kraft Kertas Bahan 100% Daur pulp Ukuranana rubak> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran khusus Timbang 70-200gsm Packing In roll Beban qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus Rincian Kemasan Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palet kai anu kuat, atanapi numutkeun kabutuhan klien Larutan Kado Aplikasi, Amplop Kantong Tangan jsb Naha milih kami • Balas gancang pikeun anjeun ...
  • C1S IVORY BOARD/FBB/FOLDING BOX BOARD

    C1S IVORY BOARD / FBB / FOLDING BOX BOARD

    Info Inpo Dasar FBB Kertas / Board Card / Board Board / C1S Board / Packaging Board / White Board / Foldcote Paper / Ivory Board / C1S FBB Color White Coating Coated Coated Board Whiteness 90% Material 100% Virgin Pulp Base Weight 170g, 190g, 200g, Jumlah minimum 210g, 230g, 250g, 270g, 300g, 350g, 400g Dina lambar / Dina Ukuran Reel > 600mm atanapi ukuran anjeun Paké Logo Papan Khususisasi logo Customized Pesenan: 500 Ton métrik) C1S Ivory Boar ...
  • LIQUID PACKAGING BOARD/LPB/BEVERAGE PAPER

    LEMBAR PAKETAN CAIR CAIR / LPB / PAPER Inuman

    Info Dasar Produk Pakét Cair Liquid / Paper / Board // Milk Box Paper Material 100% pulp kai kualitas luhur Ukuran 889 * 1194,787 * 1092,880 * 730,700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulung. Sareng ukuran khusus Bobot 190g-335g Kaputihan PS: 81.0% Paking Dina roll Beban qty 13-15 Ton Per 20GP; 25 Ton Per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampel Liquid Packaging Plastik Bag Packaging Rincian Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palet kai anu kuat, atanapi ...
  • C1S/C2S ART PAPER/COATED ART PAPER/COUCHE PAPER

    C1S / C2S ART PAPER / COATED ART PAPER / COUCHE PAPER

    Dasar Info Ngaran C2S Art Paper / Art Paper Glossy / Art Paper Matt // Coated Paper / Glossy Paper / Art Paper / Coated Paper / Coated Art Paper Colour White Coated Coated Paper Brightness 90-95% Material 100% Virgin Pulp Base Beurat 80gsm, 90gsmm, 100gsm, 105gsm, 115gsm, 120gsm, 128gsm, 150gsm, 157gsm, 200gsm, 250gsm Transport Paket Dina lambar / Dina Ukuran Reel > 600mm dina ukuran gulung atanapi ukuran anjeun Merek Emas Kertas Asal Cina Paké Percetakan Kertas Kustomisasi logo Disesuaikan (Min. Order : 50 ...
  • LIGHT WEIGHT COATED PAPER/LWC PAPER

    TINGGAL CAHAYA KERTAS LAPIS / LWC PAPER

    Info Dasar Produk Lampu Beurat Dilapis Kertas / Kertas LWC / Kertas dilapis Bahan 100% pulp kai kualitas luhur Ukuran 889 * 1194,787 * 1092,880 * 730.700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran khusus Bobot 48gsm, 54gsm, 58gsm, 60gsm, 64gsm, 70gsm, 80gsm Kacaangan 85% Ngepak Dina gulung atanapi Dina palet atanapi dina ream dibungkus Beban qty 18-20 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampelna LWC Kertas Rincian Bungkus Dina gulung Dina palet Dina réam ...
  • C2S ART BOARD/HIGH BULK C2S ART BOARD

    C2S ART BOARD / BULK TINGGI C2S ART BOARD

    Inpormasi Dasar Ngaran Kertas Lapisan / Papan Anu Dilapis / Papan Artis Massal Tinggi / Lambang Papan Massal Super / Papan Bulutuh Lapisan Tinggi Warna Papan Lapisan Bodas Lapisan Papan Basis Beurat 180gsm-400gsm Paket Transportasi dina lambaran / Dina Ukuran Reel > 600mm dina ukuran gulung atanapi ukuran anjeun Paké Minum Kertas Kustomisasi Logo anu Disustomisasi (Jumlah Pesenan: 500 Métrik Ton); Bungkus khusus (Jumlah Pesanan: 500 Ton métrik) Rincian Kemasan 1. Gulungan: Pilem BOPP dibungkus dina palét kai anu kuat, atanapi numutkeun klien ...
12 Teras> >> Halaman 1/2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami