Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Kertas Husus

  • CARBONLESS PAPER/NCR PAPER/AUTOCOPY PAPER

    KERTAS KERJA / KERTAS NCR / KERTAS OTOMATIS

    Info Dasar Produk 50G NCR Paper / NCR Paper Sheet / NCR Paper Reel / Autocopy Paper Colour White, Pnk, Blue, Yellow, Green Material 100% Virgin Wood Pulp / Campuran Pulp Base Weight 40gsm-80gsm Transport Package In sheet / In Reel Size 610 * 860mm, 700 * 1000mm, 700mm, 880mm, 889mm dina gulungan. Minimum: 500 métrik ton); bungkus ngarobih (Jumlah Pesanan: 500 métrik ton) Rincian Kemasan 1. Gulungan: Pilem BOPP dibungkus dina stron ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami