Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Super Bulk Tilepan Box Box / GC1 / GC2

  • HIGH BULK FOLDING BOX BOARD/GC1/GC2

    BOX BOX BOX BOX dewan tinggi / GC1 / GC2

    Info Dasar Produk Super Bulk Fold Box Board / GC1 / GC2 / Bahan Papan Gading Massal Tinggi 100% pulp kai kualitas luhur Ukuran 889 * 1194,787 * 1092,880 * 730,700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulung. Sareng ukuran ukuran khusus Berat 205gsm, 220gsm, 235gsm, 255gsm, 275gsm, 305gsm, 330gsm, 355gsm Keputihan 90% -92% Paking Dina gulung, Dina lambaran palét, Dina ream dibungkus Beban qty 15 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampelna LWC Kertas Rincian Bungkus Dina gulung Dina palet ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami