Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

KERTAS BASA CUPSTOCK UNCOATED

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: Kertas Cupstock Uncoated / Board Kertas Cupstock / Cup Paper
  • Bahan: 100% Virgin Pulp
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC, FDA jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Gulung, bungkus cadar sareng bungkus ream
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 15-30 dinten
  • Kapasitas produksi: 50000 ton per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Produk Kertas Cupstock Dina Roll / Cup Paper / Paper / Food Grade / Cuostock Paper
    Bahan 100% Virgin Wood Pulp
    Ukuranna 700 * 1000 889 * 1194,787 * 1092,880 * 730, atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. Ukuran ukuranana 
    Beurat 170-350g 
    Bodas 77% -82%
    Ngepak dina gulung / Dina lambaran
    Beban qty 13-15 Ts Per 20GP; 25 Ts Per 40GP  
    Sampel Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus   

    Kertas Cupstock Dina Rincian Pembungkusan Gulung

    Pilem PE dibungkus, pelindung 4 sudut, baled dina palet kai anu kuat.

    Aplikasi

    Cangkir, bungkus tuangeun sareng kantong tuang ngarobih aplikasi

    Naha milih urang

    Kertas Emas utamina nawiskeun kertas salinan, kertas offset, kertas seni, papan gading, kertas tanpa karbon, kertas warna sareng kertas LWC. Kertas Emas di Shanghai, Beijing, Guangzhou, Jinan, Wuhan, Nanjing sareng ibu kota sanésna parantos nyetél kantor penjualan , sareng ngadegkeun jaringan pamasaran anu lega sareng saluran penjualan. Pikeun bisnis internasional, Golden Paper raket damel sareng kantor pusat Hong Kong, nanganan detil impor pulp sareng ékspor kertas.

    Golden Paper parantos hasil aksés ka seueur pasar di panjuru dunya. Bolivia, Peru, Kolombia, Haiti, jsb di Amérika Kidul sareng Tengah. Rusia, Makédonia, Portugal, jsb di Éropa. Tanzania, Nigeria, Kamerun, jsb di Afrika. Saudi Arabia, Bahrain, Dubai, jsb di Wétan Tengah. Khazakhstan, Uzbékistan, Thailand, jsb, di Asia Tengah sareng Kidul. Ogé ngalayanan seueur konsumén mérek ageung sapertos METRO, WAL-MART K-MART, ES-POWER sareng palanggan ageung sareng distributor di seueur bagéan supermarket akhir sareng pabrik percetakan dina kecap.

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    Naha anjeun pabrik atanapi dagang comapny?

    Leres, kami gaduh pabrik papan kertas urang nyalira pikeun ngahasilkeun papan.

    Kumaha kuring tiasa kéngingkeun conto?

    Kami nyayogikeun conto gratis. Bakal dikirim ku kurir ka anjeun.

    Sabaraha dinten bakal sampel réngsé?

    Umumna 1-2 dinten kanggo sampel kumpulkeun.

    Kumaha anjeun ngajamin kualitas?

    Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
    Salawasna Pamariksaan akhir sateuacan kiriman;

    Naon sertifikasi anjeun gaduh?

    Kami gaduh sertifikasi FSC, SGS, ISO, FDA.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami