Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Bodas Top Testliner Board / WTL

  • WHITE TOP TESTLINER BOARD/WTL

    PAPAK TESTLINER TOP PUTIH / WTL

    Info Dasar Produk Papan tulis top kraft top bodas / Kertas luhur bodas / Papan liner bodas Bodas Bahan 100% Daur pulp Ukuranana lega> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran khusus Berat 110g, 125g, 140g, 170g, 180g, 200g, 220g, 235g Packing In roll, sheet, PE Film dibungkus Beban qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran anu dicocogkeun Bodas Top Pangujian Topliner Teratas Di gulung Dina lambar palet Dina ream dibungkus Dibungkus ku kertas kraft, pilem PE ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami