Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

KERTAS OFFSET KAYU / KERTAS BOND

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: Kertas Woodfree / Kertas henteu Kalapis / Kertas offset / Kertas Ikatan Bodas
  • Bahan: 100% Virgin Pulp
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC, FDA jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Gulung, bungkus cadar sareng bungkus ream
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 15-30 dinten
  • Kapasitas produksi: 60000 ton per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Produk Kertas Percetakan offset Woodfree / Kertas Percetakan offset / Kertas Bodas / Kertas offset henteu nganggo lapisan
    Bahan 100% pulp kai kualitas luhur
    Ukuranna 889 * 1194.787 * 1092.880 * 730.700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran khusus
    Beurat 52g, 55g, 60g, 70g, 80g, 90g, 100,120,140g, 160g, 180g, 200g, 230g
    Bodas 92% -108%
    Ngepak Dina gulung atanapi Dina lambar palet atanapi Dina ream dibungkus
    Beban qty 16-18 ton per 20GP; 25 ton per 40GP
    Sampel Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus   

    Rincian Pembungkus Kertas LWC

    Gulung-gulung

    Dina lambaran palét

    Dina ream dibungkus

    Dibungkus ku kertas kraft, pilem PE dibungkus, pelindung 4 sudut, baled dina palet kai anu kuat

    Aplikasi

    Buku percetakan, formulir stok komputer, Notebook, roll kas, surat langsung, Newsletter, kop surat, buku petunjuk Instruksi jsb

    Naha milih urang

    • Bales gancang pikeun intraday pamariksaan anjeun. Teu reureuh.

    • pengiriman barang gancang kalayan kualitas alus. Teu reureuh.

    • Sikep gancang sareng kaunggulan pikeun méréskeun masalah naon waé. Teu reureuh.

    • Téhnologi Tinggi sareng produksi canggih sareng mesin motong pikeun mastikeun kualitasna

    • pangiriman gancang pikeun ngajantenkeun kargo dugi ka gudang anjeun geuwat

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. Dimana pabrik anjeun?

    Kami pabrik ayana di propinsi Shandong.

    2. Naon garis bisnis anjeun?

    Kami khusus dina kertas kantor, percetakan & kertas paket.

    3. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto?

    Sampel gratis sayogi. Punten nyayogikeun nomer akun Fedex / TNT / DHL / UPS jsb.

    4. Kumaha upami waktos pangiriman?

    Simpenan: sakitar saminggu

    Urutan normal: 15-30 dinten

    5. Palabuhan ngamuat?

    Palabuhan Qingdao


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami