Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

C1S IVORY BOARD / FBB / FOLDING BOX BOARD

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: Déwan dilapis / Déwan Kertas dilapis / Kertas Papan dilapis / FBB Board
  • Bahan: 100% Virgin Pulp
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC, FDA jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Paket lambaran / bungkus ream / dina gulung
  • Syarat pamayaran: T / T, Paypal, Money Gram L / C, Western Union
  • Waktos pangiriman: 20-30 dinten
  • Kapasitas produksi: 50000 ton per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Nami FBB Kertas / Déwan Kartu / Déwan Kertas / Déwan C1S / Déwan Kemasan / Déwan Bodas / Kertas Foldcote / Déwan Gading / C1S FBB
    Warna Bodas
    Palapis Déwan dilapis
    Bodas 90%
    Bahan 100% Virgin Pulp
    Beurat Dasar 170g, 190g, 200g, 210g, 230g, 250g, 270g, 300g, 350g, 400g
    Paket Angkutan Dina lambaran / Dina Reel
    Ukuranna 600mm ukuranana gilinding atanapi ukuran anjeun
    Anggo Déwan percetakan
    Kustomisasi Logo Customized (Jumlah Pesenan: 500 Ton métrik); Bungkus ngarobih (Pesenan Min: 500 Ton métrik)

    Rincian Bungkusan Déwan C1S Ivory

    Logo khusus (Pesenan Min: 500 Ton métrik)

    Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 500 Ton Métrik)

    Panjelasan Produk

    Gulung-gulung

    Dina lambaran palét

    Dina ream dibungkus

    Dibungkus ku kertas kraft, pilem PE dibungkus, pelindung 4 sudut, baled dina palet kai anu kuat

    Aplikasi

    Kartu ucapan, kartu nama, buku, sampul majalah, tag barang, kotak ubar, kotak koméstik, kantong kertas sareng bungkus percetakan anu sanés.

    Naha milih urang

    1. Langkung ti 1000 konsumén di seluruh dunya milih produk kami sareng kami tetep kirang ti 0,5% mesen ngawadul.

    2. Langkung ti 10 taun produksi sareng pangalaman ékspor kanggo ngajaga qualiy sareng jasa anu saé.

    3. Syarat pamayaran négatip dina TT, LC, DP, DA pikeun ngadukung sadaya klien kami.

    4. Sampel siap tiasa kintunkeun langsung sakali pamundut kami.

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    Naha anjeun pabrik atanapi dagang comapny?

    Leres, kami gaduh pabrik papan kertas urang nyalira pikeun ngahasilkeun papan.

    Kumaha kuring tiasa kéngingkeun conto?

    Kami nyayogikeun conto gratis. Bakal dikirim ku kurir ka anjeun.

    Sabaraha dinten bakal sampel réngsé?

    Umumna 1-2 dinten kanggo sampel kumpulkeun.

    Kumaha upami waktos pangiriman?

    Simpenan: sakitar saminggu

    Urutan normal: 15-30 dinten

    Palabuhan ngamuat?

    Palabuhan Qingdao

    Naha anjeun mariksa produk réngsé?

    - Leres. Kami yakin kualitas henteu penting pikeun No.1 pikeun anjeun. Janten produksi urang sadayana nganggo sistem DCS sareng QCS anu maju, éta sacara otomatis otomatis sareng dikawasa ku komputer sepanjang waktos.

    Naon sertifikasi anjeun gaduh?

    Kami gaduh sertifikasi FSC, SGS, ISO, FDA.

    Naon kapasitas produksi anjeun?

    Kaluaran bulanan pabrik urang sakitar 8000-10000Tons.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami