Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Cupstock Baes Kertas

  • UNCOATED CUPSTOCK BASE PAPER

    KERTAS BASA CUPSTOCK UNCOATED

    Info Dasar Kertas Cupstock Produk Dina Roll / Cup Paper / Paper / Food Grade / Cuostock Paper Material 100% Virgin Wood Pulp Size 700 * 1000 889 * 1194,787 * 1092,880 * 730, atanapi rubak> 600mm dina ukuran gulungan. Ukuran dikustomisasi Beurat 170-350g Keputihan 77% -82% Ngepak dina gulung / Dina lambaran Beban qty 13-15 Ts Per 20GP; 25 Ts Per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampelna Cupstock Kertas Dina Rincian Kemasan Gulung pilem PE dibungkus, pelindung 4 sudut, baled dina kai anu kuat ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami