Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Déwan duplex Kalayan Gray Deui

  • DUPLEX BOARD WITH GREY BACK/WHITE COATED BOARD

    DUPLEX BOARD DENGAN GRAY BACK / BOARD COATED WHITE

    Info Dasar Produk Papan Dupleks / Déwan Kertas Dulpex / Papan Dupleks Dilapis Sareng Gray Bahan Bahan Daur Ulang Pulp Ukuran Width> 600mm dina ukuran gulung or889 * 1194,787 * 1092,880 * 730,700 * 1000. Sareng ukuran khusus Berat 200g, 250g, 300g.350g, 400g, 450g, 500g Keputihan> 87% Ngepak Dina gulung atanapi Dina lambar palet atanapi Dina ream dibungkus Beban qty 15-17 Ton Per 20GP; 25 Ton Per 40GP Sampel A4 Sampel gratis, sareng ukuran ukuran sampelna Cupstock Kertas Dina Rincian Kemasan Gulung 1. Reels: B ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami