Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Kraft Liner Board

  • KRAFT LINER/KRAFT LINER PAPER/KRAFT LINER BOARD

    KRAFT LINER / KRAFT LINER PAPER / KRAFT LINER BOARD

    Info Dasar Produk Kraft Liner Board / Paper / Coated Kraft Paper Color Brown Size Width> 600mm dina ukuran reel. Sareng ukuran khusus Berat 110g, 120g, 140g, 150g, 160g, 170g, 190g, 200g, 250g, 280g, 300g Packing In roll Beban qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus Kraft Liner Board Packaging Rincian Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palet kai anu kuat, atanapi numutkeun kabutuhan kotak aplikasi Aplikasi atanapi karton ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami