Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

LEMBAR PAKETAN CAIR CAIR / LPB / PAPER Inuman

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: Kertas Pakét Inuman / Kertas Juice Box
  • Bahan: 100% Virgin Pulp
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC, FDA jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Ngagulung
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 15-30 dinten
  • Kapasitas produksi: 5000 Ton per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Produk Papan Pakét Cairan / Kertas / Papan // Kertu Susu 
    Bahan 100% pulp kai kualitas luhur
    Ukuranna 889 * 1194.787 * 1092.880 * 730.700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran khusus
    Beurat  190g-335g    
    Bodas PS: 81,0%
    Ngepak Gulung-gulung 
    Beban qty 13-15 Ton Per 20GP; 25 Ton Per 40GP
    Sampel Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus   

    Pakét cair Rincian bungkus kantong plastik

    Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palét kai anu kuat, atanapi numutkeun ka kabutuhan klién

    Aplikasi

    • bungkusan cair sapertos susu, jus jsb.

    • Kemasan tuangeun sapertos baki, kotak hamburger, kotak hayam atanapi kotak kemasan tuangeun anu sanés.

    Naha milih urang

    • Sadaya kertas tiasa didamel kalayan kisaran beurat kertas

    • Nyitak nganggo tinta tingkat dahareun

    • Sistem kontrol kualitas anu épisiénsi.

    • waktos nuju gancang sareng aksi gancang.

    • Lingkungan aman sareng héjo-dipikiran

    • ISO 9001: 2000, ISO14001: 2004, SGS, FSC SADAYANA GAMPANG.

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. Dimana pabrik anjeun?

    Kami pabrik anu aya di propinsi Shandong. Wilujeng didatangan.

    2. Naon garis bisnis anjeun?

    Kami khusus dina kertas kantor, percetakan & kertas paket. produk utama kertas salinan, kertas warna, kertas tanpa karbon, kertas offset, kertas seni, papan gading, papan liner uji, Papan Kemasan Cair (LPB), papan kraft, papan tuangeun, sareng sajabana

    3. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto?

    Sampel gratis sayogi. Punten nyayogikeun nomer akun Fedex / TNT / DHL / UPS jsb.

    4. Kumaha upami waktos pangiriman?

    Simpenan: sakitar saminggu

    Urutan normal: 30-40 dinten

    5. Palabuhan ngamuat?

    Palabuhan Qingdao


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami