Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

PITUDUH PRODUK LEMBAGA PAKETAN PANGAN

SIRI LEMBAGA PAKETAN PANGAN:

Papan kemasan tuang utamina kalebet papan cangkir cangkir / kertas cangkir cangkir cangkir, PE atanapi cangkir cangkir cangkir cangkir PE, papan kelas bahan kadaharan / Papan Pangan seueur, Papan kemasan Cairan / LPB

LAPORAN CUPSTOCK CAIPSTOCK / KERTAS BASA CUPSTOCK TÉHIJAK

Papan cangkir cangkir cangkir / kertas dasar cangkir henteu ditapis mangrupikeun papan anu dilapis. Ogé terang salaku kertas cangkir. Éta kertas bungkus premium didamel tina kertas dasar kelas kadaharan. Papan kertas kelas dahareun. Éta henteu dilapis atanapi liat dilapis sisi hiji. Éta cocog pikeun ngadamel cangkir kertas, mangkok kertas. grammage lengkep nyaéta 170g, 190g, 210g, 220g, 230g, 250g, 270g, 300g, 330g, 350g. Hal ieu utamina dianggo salaku aplikasi bungkus tuangeun sapertos cangkir kertas, mangkok kertas, bungkus tuangeun, inuman bungkus.

PE COATED BOARD / PE COATED CUPSTOCK BOARD

Papan cangkir PE dilapis / PE cangkir cangkir dilapis mangrupikeun papan dilapis. Ogé terang salaku kertas cangkir. Éta kertas bungkus premium didamel tina kertas dasar kelas kadaharan. Papan kertas kelas dahareun. Éta PE dilapis dina kertas dasar cangkir cangkir. Éta nyaéta cocog pikeun ngadamel cangkir kertas, mangkok kertas. grammage lengkep nyaéta 170g, 190g, 210g, 220g, 230g, 250g, 270g, 300g, 330g, 350g. Hal ieu utamina dianggo salaku aplikasi bungkus tuangeun sapertos mangkok kertas, bungkus tuangeun, bungkus inuman , bungkus kadaharan goreng sapertos kotak hayam goreng, kotak hamburge, kotak keripik sareng kotak kadaharan jalanan.FDA176.170 (standar Amérika pikeun kertas sareng karton dina kontak dahareun)

Kelas Tinggi GC1 FOO GRADE / FOOD BOARD

Bahan kadaharan / papan kadaharan anu ageung seueur GC1 mangrupikeun papan dilapis. Ogé terang salaku papan tuang. Éta kertas bungkus premium didamel tina kertas dasar kelas kadaharan. Éta produk massal tinggi. Langkung kandel sareng kaku ku tata basa anu handap. Kertas kelas dahareun papan. Éta dilapis sisi hiji. éta cocog pikeun ngadamel bungkusan bungkus tuangeun. Tata basa lengkepna 210g, 220g, 230g, 250g, 270g, 300g, 330g, 350g. Hal ieu utamina dianggo salaku aplikasi bungkus tuangeun sapertos cangkir kertas, kertas mangkuk, bungkus tuangeun, bungkus minuman. ÉU1935 / 2004 (Peraturan Uni Éropa ngeunaan bahan sareng tulisan anu dimaksud pikeun kontak sareng dahareun). 

LEMBAR PAKETAN CAIR CAIR / LPB

Papan kemasan cair / LPB mangrupikeun papan dilapis. Éta kertas bungkus premium didamel tina kertas dasar kelas kadaharan. Éta mangrupikeun produk anu tinggi. Langkung kandel sareng kaku ku tata basa anu handap. Papan kertas kelas dahareun. Éta dilapis sisi tunggal. Éta cocog pikeun ngadamel bungkusan cair sapertos susu sareng jus..Gram anu lengkep nyaéta 200g, 205g, 210g, 220g, 230g, 250g, 270g, 300g, 330g, 350g. Hal ieu utamina dianggo salaku aplikasi bungkusan cair sapertos kotak susu, kotak jus , kotak inuman sareng kadaharan dibungkus. FDA176.170 (standar Amérika pikeun kertas sareng karton dina kontak sareng dahareun)


Waktos Post: Sep-13-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami