Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

Déwan Gray Gray Single

  • WHITE GREY BOARD/GREY BOARD/CPOATED GREY BOARD

    LEMBAR GREY PUTIH / LEMBUR GARIS / GADUNG GIGI CPOATED

    Info Dasar Produk Papan Gray Gray / Papan chip abu Bahan Daur pulp Ukuran 600 * 9000mm, 700 * 1000 atanapi lebar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran ukuran khusus 300gsm, 350gsm, 400gsm, 450gsm, 500gsm, 600gsm, 700gsm, 800gsm, 900gsm, 1000gsm, 1200-2100gsm. Ngepak Dina gulung, Dina lambar pallet Beban qty 12 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran sampel LWC Kertas Rincian Bungkus Dina gulung Dina palet Dina réam dibungkus Dibungkus ku kertas kraft, pilem PE dibungkus ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami