Wilujeng sumping di situs web kami!
banner

KERTAS THERMAL / BANK PAPER / CASH REGISTER PAPER

Pedaran pondok:


  • Nomer modél: Kertas ATM / Kertas Pendaptaran Tunai / Kertas Bank
  • Bahan: 100% kai Virgin Pulp
  • Ngaran mérek: Kertas Emas
  • Bijil: SGS, ISO, FSC, FDA jsb
  • Tempat asalna: Cina
  • Paking: Nyusut bungkus; Kemasan individu, bungkus OEM  
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Money Gram
  • Waktos pangiriman: 15-30 dinten
  • Kapasitas produksi: 20000 ton per bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Produk Kertas Termal / Kertas Daftar Tunai / Kertas ATM / Kertas Bank
    Bahan 100% pulp kai kualitas luhur
    Ukuranna 889 * 1194.787 * 1092.880 * 730.700 * 1000 atanapi lébar> 600mm dina ukuran gulungan. Sareng ukuran khusus
    Beurat 48-80gsm
    Bodas 83%
    Ngepak Nyusut bungkus; Kemasan individu, bungkus OEM; Pakét alami dina kantong tahan cai
    Beban qty 14-17 ton per 20FT; 25 ton per 40FT
    Sampel Sampel A4 Sampel gratis sareng ukuran ukuran khusus   

    Rincian Pembungkus Kertas Termal

    1. Reels: Pilem BOPP dibungkus dina palét kai anu kuat, atanapi numutkeun ka kabutuhan klien

    2. Lambaran: ream paket-100sheets dibungkus nganggo PE kraft coated paper kraft, pilem dibungkus, dibungkus dina palét kai kalayan sudut pelindung

    Aplikasi

    Labél, Kertas fax, Kertas gambar, kertas ATM. Kertas register tunai, Kertas bank

    Naha milih urang

     Balas gancang pikeun intraday pamariksaan anjeun. Teu reureuh.

     Sikep gancang sareng kaunggulan pikeun méréskeun masalah naon waé. Teu reureuh.

     Pengiriman gancang kalayan kualitas saé. Teu reureuh.

     Pengiriman gancang pikeun ngajantenkeun kargo dugi ka gudang anjeun ayeuna.

     Téknologi luhur sareng produksi canggih sareng mesin motong pikeun mastikeun kualitasna

    Bengkel

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. Dimana pabrik anjeun?

    Kami pabrik ayana di propinsi Shandong.

    2. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto?

    Sampel gratis sayogi. Punten nyayogikeun nomer akun Fedex / TNT / DHL / UPS jsb.

    3. Kumaha upami waktos pangiriman?

    Simpenan: sakitar saminggu

    Urutan normal: 15-30 dinten

    4. Palabuhan ngamuat?

    Palabuhan Qingdao


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami